Sigurim për turistë & mysafirë


Sofort Reiseversicherungs Police für Ihre Gäste aus dem Ausland.

printo polisën menjëherë !

Zeugnisse

Fr. 200.—

Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Gutachten

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Ehescheine

Fr. 100.—

Lieferfrist 48 Std.
> als 24 Std. + Fr. 50.—

Diplome

Fr. 200.—

Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Verträge

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Gerichtsurteile

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Arztberichte

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Webseiten

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Bestellen Sie jetzt Ihre Offerte.

Wir nehmen auch Express-Aufträge entgegen.
Konsultieren Sie unsere Preisliste.

Noterizim ekspres brenda 48 orëve

Fr. 56.— me MWST —

Këto shpenzime llogariten nga zyra e noterit për çdo dokument respektivisht për çdo nënshkrim të vërtetuar nga noteri.

Fr. 50.— me MWST —

Këto shpenzime i kërkon zyra e përkthimeve për kompenzim kohor dhe organizativ për çdo rast
(si caktimi i terminit dhe takimi me noterin).

Apostille ekspres brenda 48 orëve

Fr. 25.—

Këto shpenzime llogariten nga zyra shtetërore (Staatskanzlei) për çdo dokument respektivisht për çdo nënshkrim të vërtetuar.

Fr. 25.— inkl. MWST —

Këto shpenzime i kërkon zyra e përkthimeve për çdo rast
(për kompenzim kohor dhe organizativ).

Termingerechte Übersetzungen

Termingerechte, lebendige und detailgetreue uebersetzung bei www.schnelle-uebersetzungen.ch

Kompetent, engagiert und mit Weitblick.


Dank perfekter Kenntnisse der Ausgangs- und Zielsprache, fachlichem Sachverstand und stilistischem Feingefühl kann eine gute Übersetzung gelingen.

Die schnelle-uebersetzungen.ch anhand festgelegter und strenger Kriterien engagiert eine geeignete Übersetzerin, deren Arbeit jeweils von einer zweiten Übersetzerin überprüft werden wird.

Infolge dessen schafft die schnelle-uebersetzungen.ch gelungene und termingerechte Übersetzungen über eine Vielzahl an Sprachen und Fachbereichen zu liefern.

Fachkompetente Übersetzungen

Fachkompetente, hochqualitative Übersetzungen bei www.schnelle-uebersetzungen.ch

Kompetent, engagiert und mit Weitblick.


schnelle-uebersetzungen.ch ist ein Sprachdienstleister mit hohen Ansprüchen an ihre eigenen Leistungen - schnelle-uebersetzungen.ch bürgt für die professionelle Ausführung sämtlicher Übersetzungs-, Lokalisierungs-, und Dolmetschtätigkeiten von unterschiedlichsten Sprachräumen und Fachgebieten.

Übersetzungen mit Qualitätsgarantie

Qualitaets Übersetzungen swiss made bei www.schnelle-uebersetzungen.ch

Kompetent, engagiert und mit Weitblick.


Hohe Qualität ist gut, garantierte Qualität ist besser!

schnelle-uebersetzungen.ch garantiert Ihnen eine sorgfältige Abwicklung auf höchstem Niveau.

Express Übersetzungen

Auch bei Lieferung innerhalb von 48 Std. berechnen wir keinen Aufpreis

Përkthimet apo porositë urgjente

Edhe për porositë tuaja urgjente brenda 48 orëve vlenë tarifa normale.
Për vonesat gjatë përkthimeve më voluminoze ne nuk mbajmë përgjegjësi.

Aktion beiFinexo GmbH in Bern - Fr. 300.- Preisvorteil

AKCION - Ofertim i përkohshëm

Shërbime për firma e biznese


Ne iu ndihmojmë që nga themelimi i firmës/biznesit drejt suksesit tuaj . . ..

Telefononi tani : 031 508 60 74 !

Qëllimi jonë është suksesi Juaj.

Firmengründung zu günstigen Preisen


Wir beraten und unterstützen Sie bei der Gründung Ihres Unternehmens ....

                 . . . . . Melden Sie sich jetzt! . . . . .

Unser Ziel ist Ihr Erfolg.

   |  DE  |  EN  |  FR   |  IT |   SQ |  
l home l kontakti l AGB l orientohu l     

Këshilla në Zvicër - mbrojtje në Prizren


Shërbime të veqanta për shqiptarët në Zvicër

- Keni probleme të pa zgjidhura në Prizren me rrethinë?
- Ju nevoitet nji këshillim i mirëfillt?
- Dëshironi nji mbrojtje efektive dhe të besueshme në Prizren?

Për ne kjo nuk paraqet vështirësi, sepse ne njohim dhe preferojmë kuadrin e kualifikuar dhe të besueshëm.

Këto janë disa nga fushat, ku ne me dinjitet mbrojmë intereset Tuaja në Kosovë:

 • propozim me marveshje për zgjidhjen e martesës

 • padi për zgjidhjen e martesës

 • procdurën e adoptimit, për fëmijët e miturë

 • lutje me hy në martesë para kohe
  (para moshës 18 vjeqare)

 • përpilimin e kontratave- të shitblerjes, mbi mbajtjen e përjetshme,qirasë etj.

 • inicimin e procedurës trashëgimore dhe përfundimin
  (përpilimin e autorizimit me gjithë deklaratën trashëgimore)

 • inicimin e procedurës kontestimore(padi për vërtetim të pronësisë
  ( kthim në posedim, pengim në posedim etj.)

 • bartjen e pronësisë në kadastër

 • përfaqësime tjera për persona fizik apo juridik ku të kanë nevojë të i përgjigjen ftesave të gjykatës, si të paditur

 • mbrojtja në procedurë penale, në të gjitha instancat , etj, etj.

Kontaktoni dhe këshillohuni paraprakisht me përfaqësuesen e avokaturës:

Përfaqësia në Zvicër:
Florije Kajtazi, avokate e licencuar në Kosovë, këshilltare juridike
Feldeggstrasse 39e
3322 Schönbühl, BE
Tel.: 076 689 90 60


Avokatura në Prizren:  
Myrvete Qollaku
Rr. Bajo Topulli nr.6
Prizren
Tel.: 044 184 148 dhe
Tel.: 029 222 860.

myrveteqollaku@hotmail.com

Porosit online !

Keni pregaditur textet dhe dokumentet për përkthim? Shfrytëzooni portalin tonë online. Ne do t'iu dërgojmë sa më shpejt ofertën tonë dhe kohëzgjatjen e përkthimit.

Shërbimet tona të veçanta:

Noterizime ekspres       — Apostile ekspres      — Porositë urgjente